A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Попільнянської селищної ради

Вітаємо з професійним святом!

Шановні освітяни! Відділ освіти Попільнянської селищної ради щиро вітає Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх вихованцях. Бажаємо Вам, дорогі педагоги, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

11:24 29.09.2023

Підсумки проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти на території Попільнянської селищної ради

На виконання рішення Попільнянської селищної ради від 23.06.2023 року№716 «Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Попільнянської селищної ради» проведено з 04 липня по 02 серпня 2023 року Конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Попільнянської селищної ради. До  конкурсної комісії для участі у І етапі подано до відділу освіти заявку про участь у Конкурсі Попільнянського ліцею №2. На засіданні конкурсної комісії 02 серпня 2023 року визначено переможцем Конкурсу Попільнянський ліцей №2 Попільнянської селищної ради Житомирської області на підставі п.3 розділу ІV Положення, у якому зазначено, що у разі наявності одного закладу-кандидата, який відповідає умовам конкурсу, надав всі документи і матеріали, набрав необхідну кількість балів та за наявності позитивного висновку конкурсної комісії може бути визнаним переможцем конкурсу. Відповідно до «Положення про опорний заклад освіти» кількість здобувачів освіти опорного закладу освіти (без урахування їх кількості у філіях) повинно становити не менш як 200 осіб. Ця вимога дотримана оскільки  в Попільнянському ліцеї №2 в цьому навчальному році 254 учні. Закон України «Про повну загальну середню освіту»  дає визначення: «Опорний заклад освіти - це заклад загальної середньої освіти, що має у своєму складі філії та/або здійснює підвезення здобувачів освіти, педагогічних працівників (за потреби) до цього закладу і у зворотному напрямку, а також забезпечений кваліфікованими педагогічними кадрами, має сучасну матеріально-технічну і навчально-методичну базу, безпечне освітнє середовище та спроможний відповідно до вимог цього Закону забезпечувати здобуття на належному рівні початкової, базової та/або профільної середньої освіти на рівні державних стандартів». Дане визначення дає право засновникам створювати опорні заклади освіти в трьох  варіантах: 1) опорна школа+ філії+ підвезення 2) опорна школа+ філії 3) опорна школа+ підвезення. Конкурсна комісія пропонує, щоб селищна рада прийняла рішення базуючись на третьому  варіанті, оскільки до Попільнянського ліцею №2 підвозяться діти із  сіл Великі Лісівці, Маркова Волиця, Миролюбівки, смт Попільня. Якщо створити опорний заклад - Попільнянський ліцей №2 без філій, це означає, що ніяких змін в організації освітнього процесу та в мережі (кількості) класів   не буде.

15:18 03.08.2023

Оголошення

 16 березня 2022 року відбулося перше засідання комісії по проведенню конкурсного відбору на посаду педагогічного працівника комунальної установи «Попільнянський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Попільнянської селищної ради Житомирської області. До участі у конкурсі допущено Пеньківську Катерину Степанівну, вона надала необхідні документи, визначені Порядком проведення конкурсного відбору. Комісія призначила термін проведення конкурсного відбору: 18 березня 2022 року о 10 годині на базі відділу освіти Попільнянської селищної ради.

12:01 16.03.2022

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Попільнянський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Попільнянської селищної ради Житомирської області

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Попільнянський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Попільнянської селищної ради Житомирської області Відділ освіти Попільнянської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  педагогічного працівника (консультанта) Попільнянського центру професійного розвитку педагогічних працівників, що знаходиться за адресою смт Попільня, вул. Богдана Хмельницького, буд.7. Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду консультанта. Посаду консультанта КУ «Попільнянський центр професійного розвитку педагогічних працівників» може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту відповідного напрямку підготовки ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, пройшла конкурсний відбір і визнана переможцем конкурсу відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників комунальної установи «Попільнянський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Умови оплати праці: Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до штатного розпису Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії: Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі (далі – Претендент), особисто (або уповноважена згідно з довіреністю особа) подає до конкурсної комісії у визначений строк такі документи: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копію документа про вищу освіту з додатком, що є його невід’ємною частиною; копію паспорта громадянина України; копію трудової книжки, що підтверджує стаж педагогічної роботи не менше п′яти років на день її подання;

10:57 22.02.2022

Вхід для адміністратора